• 2239
    türk futbolunun bugün bu noktaya gelmesinin en büyük suçlusudur.

    ilk hatayı jupp derwall'i türkiye'ye getirerek yapmıştır. jupp derwall sayesinde modern antrenman tesisleri ve altyapı çalışmaları yapılmış. ileriki yıllarda gelecek avrupa başarılarının ilk tohumları atılmıştı.

    daha sonra hatayı mustafa denizli döneminde şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynayarak yapmıştır. türk futbolunun ve futbolcusunun istediğinde ne kadar başarılı olabileceğini kanıtlamıştır.

    fatih terim gibi bir hocayı göreve getirmiş, onun arkasında durmuş ve kimsenin aklı hayaline gelmeyecek başarılar kazanılmasına sebep olmuştur (bkz: uefa kupası)

    lucescu gibi bir teknik direktörü takımın başına getirmiş ve fatih terimin boşluğunu çok kısa sürede doldurmuştur. bu hoca ile şampiyonlar liginin korkulan takımı olmuştur. üstelik bu başarıları adı sanı duyulmamış yabancı futbolcular ve kısıtlı yerli rotasyonu ile başarmıştır.

    şimdi diyeceksiniz ki galatasaray'ın suçu ne?

    suçu çıtayı bu kadar yükseltmek. diğer takımlar bize yetişmek için yeri geldi şike yaptı, yeri geldi teşvik verdi. bize yar olmasın diye futbolculara astronomik rakamlar verdi. avrupada sportif başarı olmayınca yapılan isim transferler ile marka değerlerini arttırmaya çalıştılar.
    eğer biz bunları yapmasaydık belkide türk futbolu güllük gülistanlık olacaktı.

    verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı çok üzgünüz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın