resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 874
    aylardır hiçbir şey olmayacak her şey kontrolümüz altında türk futbolu asla zarar görmeyecek diyen zihniyete verilmiş ilk ayar.
    daha da acımtrak olan şu anda avrupa'ya gitmesi 1 yıl süre ile yasaklanan ve evrakta tahrifat yapıldığı iddiasıyla suçlanan takımın başkanının şu an tff başkanı da olması.
    bunlar daha iyi günleriniz diye toparlayarak koşarak uzaklaşmak istiyorum olay yerinden.
    ha bir de, günlerdir, gazetesi medyası iletişim araçları topyekün 'demirören-yıldırım' ağzıyla konuşarak algıyı şu yana çevirirsek belki gerçeği saklarız, üstünü örteriz, amaan, dedikçe işleri nasıl sarpa sardırdıklarını ve daha da kötü nelere gebe ettiklerini görecekler.
    daha bu varan 1 canım. az bekle! o zaman atacağınız manşetleri merak ediyorum. ayrıca ntv spor ile lig tv'nin hadiseyi nasıl sunacağını da merak ediyorum. herhalde volkan meselesi ya da fenerbahçe kadın voleybol takımının şampiyonlar ligi'ne alınmaması gibi bir şizofrenik habercilik anlayışını (yani sanki öyle bir şey yokmuş orada durmuyormuş gibi) benimsemezler.
    yazık, insan düşününce her kere aynı yere varıyor: türk futbolunun temizlenmesi (mi?) önce bu isimlerin, bu gazetelerin, televizyonların, habercilerin, bu zihniyetin gitmesi gerekir. yani siz elinizi çekin futbolun ne şike ne terör ne adil oyun olmama ya da hukuksuzluk sorunu kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın