resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 340
    bence de artik iskelet bir kadro olusturmanin zamani. son 6 yildir milli takimda oynayanlarin sayisi 100'u gecmistir belki de. hazirlik maclarinda oyuncu denemeyecek de ne zaman deneyecek diyebilirsiniz, ve buna katilirim. lakin bizim problemimiz devamsizlik. istikrar yok. sampiyonalarda basarili olmamizin sebebi art arda maclar oynayip takimin o havayi yakalamasinda sakli. ancak elemelerde 3-4 ayda bir mac oynandigi icin ayni performansi gosteremiyoruz. gucsuz rakiplere karsi bile organize oynamakta zorluk cekiyoruz. fazla maceraya gerek yok. 18 kisilik bir kadro olusturursun, ilk 11'de her mac en fazla 2 veya 3 oyuncun degisir. 18 kisilik kadronun disinda ise hazirlik maclarinda ileride forma giyebilecek oyunculari alirsin. sampiyonaya katilmaya hak kazandiginda da bu oyunculara 23 kisilik kadroda yer verirsin. bu kadar basit. tamam, onlar da bu isin icinde, suphesiz bir bildikleri vardir ama allah'ini seviyorsa abdullah hoca su dusunceden vazgecsin. son 4 yilimiz cope atildi resmen. hala aurelio denen adam cagiriliyordu milli takima. e yuh yani.

    artik yaslilardan da kurtulmanin zamani. aklimiza ilk gelen oyunculari yazalim bakalim. volkan ve emre gibi adamlari kadrodisi birakarak.

    kaleci: tolga zengin, sinan bolat, cenk gonen, onur kivrak, mert gunok.

    defans: gokhan gonul, sabri sarioglu, serdar kurtulus, omer toprak, egemen korkmaz, semih kaya, serdar aziz, serdar kesimal, hakan balta, ismail koybasi, hasan ali kaldirim.

    orta saha: selcuk inan, nuri sahin, mehmet topal, hamit altintop, arda turan, gokhan tore, mehmet ekici.

    forvet: burak yilmaz, umut bulut, mevlut erdinc, muhammet demir, cenk tosun.

    gbkz seklinde verilen isimler ile 18 kisilik bir kadro cikiyor zaten. sadece forvet kismi sikintili. umut bulut takimda da forma giyemiyor cok fazla. muhammet demir bayagi cikista. o da olabilir. su 18 kisilik kadrodan adam gibi bi 11 cikmiyor mu arkadas? diger isimler de performansina gore sakat, cezali veya dususte olan oyuncular yerine oynayabilecek kapasitede oyuncular. tabi aklima gelmeyenler de olabilir. onlari da ekleyin siz.

    ---------------- tolga --------------
    sabri --- semih - omer --- balta
    ---------- selcuk -- nuri ----------
    -- hamit -- gokhan -------- arda
    ------------- burak ----------------

    yedekler: sinan bolat, gokhan, egemen, serdar aziz, mehmet topal, mehmet ekici, umut bulut*.

    ozet: maceraya gerek yok. kendini kanitlamana da gerek yok hocam. malzeme belli. kulup takimi degil ki bu. sen yine arastirmani yap, yeni oyuncular ara takviye olarak ama belli bir kadro olustur, takim ruhunu olustur. iste o zaman gorevini yapmis olursun, kendini kanitlamis olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın