resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 339
    kendisine tavsiyem milli takım için belli bir 11 oluştursun ve sürekli o kadroyla oynatsın. milli takımlarda başarılı olmanın tek yolu aynı kişilerle oynamaktır. 2002 dünya kupasında 3. olmamızın sebebi kadrodaki oyuncuların birbirini çok iyi tanımalarıydı. milli takımın temeli hep galatasaraylı oyunculardan kuruluydu. bu oyuncular hem galatasaray ile hemde milli takım ile büyük başarılara imza attılar.

    son dünya kupası şampiyonu ispanya yine barcelona temelli bir kadroyla şampiyon oldu. 2. olan almanya yine bayern temelli bir kadrosu vardı.

    başarılı olmuş bir milli takı görsem hep kadroları aynı kalıyor. yeni oyuncuları birden takıma koymuyorlar. yavaş yavaş monte ediyorlar.

    abdullah hoca ne kadar türk oyuncu varsa hepsini oynatma fikrinden vazgeçip, milli takımın iskeletini oluşturacak futbolcuları bulması lazım. zaman içinde yaşı ilerleyen ve performansı düşen oyuncuların yerlerine yeni oyuncuları monte etmeli.

    daha yeni geldi ve bütün oyuncuları görmek istiyor ama zaten hepsi bildiği, tanıdığı oyuncular. ne performans verecekleri belli oyuncular. sürekli değişik oyuncularla oynamaya devam ederse üzgünüm başarısız olacaktır ve olan yine bizim ülke futbolumuza olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın