• 526
    bunlar yemin ediyorum fenerlilerden daha omurgasızlar. fenerlilerin en azından hepimizin malumu olan bi durusları var. çirkeflik yalan dolan haksızlık adaletsizlik şımarıklık kibir gibi şeyler * sergileyip bunların arkasında ''utanmadan'' dururlar. beşiktaş ve beşiktaşlılar ise kim nereye çekerse oraya giden 4 sene galatasaray'ın 2 sene fenerin işine gelirse bursanın baktı olmuyo ankaragucunun bile kıcını yalayabilecek yalaka bi takımdır. yoneticisinden taraftarına yorumcusuna.

    (bkz: yıldırım demirören)
    (bkz: ömer güvenç)
    (bkz: sinan engin)
    (bkz: çarşı)

    say say bitmez amk..

    şimdi bu tarz da bi kulup en zor zamanlarımızda en zor kosullar altında doldurmaya çalıştıgımız, camurlarda sellerde yuvarlana yuvarlana derbi maçlarına gittigimiz stadımızı kullanacakmış niyetliymiş he mi ? hem de stadın yollarının ulasımının eskiye nazaran daha iyi olacagı soylentileri varken. gelip kaymagını yiyecekler bi de yani..

    lan yemin ediyorum zor tutuyorum parmaklarımı sovmemek için. ulan iyi aile çocukları bu kadar yalakalık eziklik yetmiyor bi de o cok ovundugunuz sikik çarşı pazar ismi taktıgınız taraftar gurubunuzla ali sami yen stadı nda galatasaray'ın kurucusu ali sami yen'e agız dolusu kufur edip * onun adını taşıyan yeni stadda oynamak istiyosunuz he ? bi siktirin gidin ulan utanmaz haysiyetsiz herifler. ulan ne gevrek ne rahat ne..... ne diyim ulan size ne desem yetmiyo amk. eger yonetim kurulumuz izin verirde siz o canım stadımıza ayak basıp kirletirseniz yemin ediyorum kendı capımda cok buyuk olaylar cıkarırım cıkarttırırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın