resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 606
    12 mayıs 2012 fenerbahçe-galatasaray maçından üç gün önce selçuk'u arayıp kendisini iyi hissetmediğini söylemiş. basit, hatta aciz bir telefon görüşmesi gibi durabilir ama müthiş önemli bir detay bu. kim bilir sezon içerisinde bu tip hangi kritik işlerin altına imzasını attı.
    amatör gibi gözüküyor ama son derece profesyonel bir yönetici bu adam. amatör gibi gözüktüğü için bu denli seviliyor. işinde müthiş profesyonel olduğu için de bu denli başarılı. sürekli hoplayıp zıpladığı için hakkını yiyoruz, 'abdürrahim albayrak yea' filan diyoruz ama çok zeki bir adam bu adam. ve bunu bizden saklıyor. saklamasa zaten bu denli sevilmezdi. bizim insanımız zeki insanı sevmez çünkü. fıtratımızda bu var. abdürrahim albayrak bu yönünü sadece işinde kullanıyor. bizim aramızda rize'de yaşayan bir çay ocağı sahibinden farkı yok. en az onun kadar samimi, en az onun kadar halktan. ama işinde kesinlikle müthiş profesyonel ve müthiş ehil. ülkenin dinamiklerinin farkında ve işini ona göre yapıyor.

    o yüzden bu adamın hakkını verin. ben hakkını veriyor ve 2011-12 sezonundaki şampiyonlukta kendisini, imparator ve selçuk inan-melo ikilisinin hemen ardına yazıyorum.

    edit: 'hangi selçuk?' sorusu geldi. tabii ki selçuk parsadan :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın