• 4846
    bir nevi türkiye'nin ve türk insanının aynası olan sözlük. he türk insanı nasıl mı, öncelikle kendisinin fikirlerine zıt fikirleri kabul etmez, geneli negatif bakar olaylara, hakaret dolu bir entry'ye daha hakaret dolu bir entry ile cevap verip üste çıktığını sanır, kişisel egolarını herşeyin üstünde tutar ve tüm bunların sonucunda anlaşmazlıklar yaşar karşısındakiyle. bu galatasaray taraftarı için de fenerbahçe taraftarı için de aynıdır; eğitimlisi eğitimsizi içinde. önemli olan kafaların değişmesi.

    biri çıkıyor ordan modlar kafasına göre entry siliyor, egosunu tatmin ediyor diyor mesela. tipik türk kafası ben hatalı değilim, benim entry'lerim süper ama modların egosu şişkin o yüzden entry'ler siliniyor. bu kafadaki adam yarın öbür gün kız arkadaşı terkedince kızı, işte çıkarılınca patronunu suçlar ve ona göre o suçlu değildir.

    her oluşumda olduğu gibi bu sözlükte de belli bir hiyerarşi var. modların görevi de anlamsız/niteliksiz bulduğu entry'leri silmek. bu olayı bir kan davasına dönüştürmek anlamsız. ve bana göre entry'yi silenin değil entry'si silindikten sonra bunu kaldıramayanların egosu oldukça şişkin.

    not: birçok entry'si neverfalltarafından silinen ve görevini yaptığı için ona buradan teşekkür eden bir yazarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın