• 4848
    şu entry'e baktım da , acıdım yemin ediyorum.

    (bkz: #961107)

    bu sözlükte kimsenin modlara yakın olmak veya uzak olmak gibi bir derdi olduğuna inanmıyorum. en azından benim yok. modlar benim mahalleden kankam olsa ne, tanımadığım bir takımdaşım olsa ne amk. ben burda fikrimi sözlük kuralları içerisinde belirttikten sonra kim ipler modları. yok bir entrysini koyarmış da yok millet göt olurmuş da. nedir bu aziz yıldırım kafası çözemedim vallahi.

    arkadaş benim bu sözlüğe onaylanmam 3 yıl sürdü. kaç 20 tane çaylak entrysi girdiğimi bir ben bilirim bir de modlar. yazar olmamı sağlayan entrylerim ile öncekiler arasında inanın çok bir fark yoktu. sadece sözlük kurallarına uymuyordu.

    ayrıca neverfall isimli mod arkadaşımızın da kötü niyetli olduğunu iddia edenlere inanamıyorum. bu adam ben çaylakken -ki hiç bir tanışıklığım yoktur- nasıl yazar olabilirim, entrylerim nasıl olmalıdır gibi sorularımın hepsine üşenmeden cevap vererek , yazar olabilmemde çok yardımcı olmuştur. kendisinin sildiği bir çok entrym de vardır hepsinde haklıdır. ki eminim tüm modlar da öyledir. neden tersi olsun ki ? kan davası mı var aramızda ? adam sözlük kurallarına uymuyor diyor ise uymuyordur arkadaşım.

    demem o ki ; boş boş konuşmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın