• 247
    yazdığı beşiktaşlı duruşu yazısında söyledikleri ne kadar doğruysa zamanlama açısından korkağın kralı olduğunu göstermiştir, burda yüzlerce yazar olaylara anında yazı yazıyor peki bu arkadaş ne zaman yazıyor tayfur ayrıldıktan 1 gün sonra, şimdi soruyorum bu tapeleri sen ne zaman okudun dün mü okudun, o kadar hafta geçti 1 sene oldu neredeyse çıkıp tv'de söyleseydin ya bjk duruşunu, testi kırıldıktan ve ortalık temizlendikten sonra bjk tarihinden sayfaları seçip yazmak ne güzel iş, kusura bakmasın yazdıklarının doğruluğu yaptığı zamanlama hatasının yanında devede kulak kalıyor.

    örneğin; ülke battıktan sonra ya bu adam da yaramazdı demek, korkakça geliyor bana.

    şu ülkede spor bu hale geldi, ne millet yazı yazdı, ne de 1 kişi istifa etti ya da yazmayı bıraktı. ben de soruyorum bu nasıl duruş uğur yan odandakilerin duruşu böyleyken ucuz şovalyelik yapmak nasıl bir duruştur?

    edit;

    11 aralık 2011'de tayfur havutçu tahliye oldu beşiktaşlıların karşılamalarıyla araba üstünden selam da verdi sevenlerine,
    http://www.meleke.com/?m=201112 uğur meleke 2011 aralığı boyunca hep futbol üzerine yazmış, yıl sonunda ise en son yazdığı beşiktaşlı duruşu yazısının iskeletini yazmış neredeyse, fakat üzerinden geçmiş, isim filan vermemiş, e yazsana abicim yaz tayfur bak bunları yapmışsın yaz adamlar da bir daha onu göreve getirmesinler sen de görevini zamanında yapmış ol ama yok efendilik bende kalsın mesajı alan alsın diyorsan şimdi de yazma.

    --- alıntı ---
    2011 çok kötüydü. 2012, güzel bir yıl olur umarım. teknik adamların oyuncularının cinsel tercihleriyle ilgili dedikodu yapmadığı, genç futbolcuların özel telefon konuşmalarının medyaya servis edilmediği, başkanların gazetecilere (!) haber sipariş etmediği, tertemiz bir 2012 dilerim hepimize… mutlu seneler.
    --- alıntı ---

    ben adamın yazısının içeriğine laf etmediğim halde beni yazıyı anlamamakla suçlayan kişilere ne desem boş, ben zamanlamayı eleştiriyorum, biri çıkıp ya anlamıyosun sonunu oku sonunu oku diyor ya birader ben adamın yazdığı yazıya laf etmiyorum zamanlamasına lafım hala o toplantıdaki beşiktaşlı duruşu lafından önce böyle birşey yazma gereği duydu diye düşünülüyorsa yukarıdaki yazısını okusun öyle gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın