resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3522
    yerine alternatif yerli oyuncu yetişmiyor diye ilahlaştırılmaya çalışılan futbolcu benzeri.

    hakan balta çok iyi bek de o yüzden mi yıllardır takımda? gökhan gönül sezonun yarısında sakat neden yerine oynayacak bir oyuncu bile bulamıyor fener? beşiktaş desen bekleri ibrahim üzülmez*, ismail köybaşı ve ekrem dağ. trabzon'da serkan balcı... hepsini topla bakalım ne yapıyor?

    şimdi bunlardan hangisi galatasaray'da oynasa o milli takıma gider. bu kadar net. asırlardır 4 büyükler dışında herhangi bir takımdan oyuncu alınmıyordu o istatistik bayıldığın milli takıma. ki alınsa da kim var bek mevkisinde? yetişmiyor işte kimse yok çıkmıyor. zaten dikkat edersen benim gibi, bu adamın futbolun temel özelliklerini bilmediğini savunanlar onu satalım yerine sakaryaspor'da çok iyi bir sağ bek varmış onu alalım demiyor. tek bir arzu var bu adamın kanser futbolunu izlemek zorunda kalmamak. taç kullanmasını dahi bilmeyen, yanındaki adama ayak içiyle pas veremeyen bir oyuncu bu. sprinter özellikleri denince de nevrim dönüyor. bu adamın topu alıp gittiği, yani topla drippling halinde ilerleyip takımı atağa kaldırdığı pozisyon göster bana. ben söyleyeyim, 17 şubat 2012 mersin idman yurdu galatasaray maçında 3. golde kontra atağa çıkarken. şu iki kişi boşken kaleye vurduğu pozisyonu diyorum. kayseri'ye attığı gol var bi de kontra ataktan. yani alan bomboşsa tamam, ama bir oyuncu geldi mi yine top kaybı. 85 metreden geri pas. ceza sahasında üç oyuncu varken tek defansı buldurabilme. saymakla bitiremem. senelerce izledim ben bu adamı. kahretsin ki senelerce bu adamı galatasaray formasıyla izledim.

    orta açabildiğini iddia eden insanlar var. hangi kimyasal bileşim bir insanı sabri'nin iyi orta açabildiğini söylemeye zorlayabilir? aklım almıyor. inan bana.

    yerine bek yok, biz ülke olarak zaten zor oyuncu yetiştiriyoruz onun mevkisinde daha da zor dersin anlarım. zaten eboue geldi o da bu sezon gibi 1-2 maç oynar idare ederiz dersin tamam. ama şu adamın kaptanlığını falan savunma bana saçma sapan efsaneleştirme. gerçekten çok komik duruma düşüyorsun. o salak dalga geçme videolarını yapan, caps paylaşan adamdan daha çok üzülüyorum senin için. gerçekten. çünkü yaptığın şey onların yaptığından çok daha komik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın