resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3514
    kesinlikle kadroda tutulması gereken futbolcumuzdur. kimse kendisinden dani alves olmasını beklemiyor, bazı taraftarlarımız bekliyor olabilir ama ben ve kendisine şu ana kadar 237 lig maçında süre veren teknik direktörlerin hiç biri de beklemiyor sanırım. lucescu'sundan fatih terim'ine, şenol güneş'inden hiddink'ine kadar hiçbiri futboldan anlamıyor, bu adamla dalga geçmekte sınır tanımayan ve onu her fırsatta tukaka etmeye bayılan biz çok iyi anlıyoruz. he canım he.

    gelelim dani alves olmasını beklemeyenlerin kendisinden beklediği özellikler: sürekliliği, dinamizmi, sprintleri, birden fazla pozisyonda oynayabilmesi, orta açabilmesi(burada gülebilirsiniz gençler ama türkiyede doğru düzgün orta açabilen ender aamlardandır). ayrıca yerli kategorisindedir, kendisini yollayıp sağ kanatta alternatif olarak serkan kurtuluşa kalmak isteyenlere ise hayatlarında başarılar diliyorum.

    not: yarış başladı, eksilere yüklenebilirsiniz beyler.

    edit: azcık fazla gaza gelmişim, şenol güneşi de eklemişim ama kendisi sabriyi hiç çalıştırmadı sanırım. onun yerine eric gerets ya da frank rijkaard dediğimi farzedin siz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın