• 1319
    geçtiğimiz sezon final oynadıktan sonra, sezona tarihimizde bir ilkle başladık. euroleague elemelerinde deplasmanda 3 maç arka arkaya kazanıp, euroleague'e katıldık. bu tarihi bir başarıydı. arkasından fenerbahçe ülker'i yenerek cumhurbaşkanlığı kupasını aldık. euroleague'de gruplarda 4. olarak top'16 ya kaldık. türkiye kupasında ise bu sezon bize çok ters gelen beşiktaş'a * elendik, euroleague top 8'de ise evimizde oynadığımız 3 maçı kazanırken, ikili averajda şampiyon olympiakos'a geçilerek elendik. 6 sayıyla bir başka tarihi yazma fırsatını kaçırdık. lige döndüğümüzde ise 14 mart 2012 günü çok şansız bir olay yaşıyorduk banvit deplasmanında josh shipp'in sakatlanması liderlik yolunda elde ettiğimiz başarıyı gölgeye düşürüyordu.. ardından sezonu lider bitirip, saha avantajını alsakta yarı finalde beşiktaş'a elendik.

    sezon bitince konuşmak daha kolay belki ama josh shipp'in yerini malesef dolduramadık bizim için çok kilit bir isimdi. sezonu lider bitirmeyip, 2.olsak yarı finalde efes'i elememiz daha kolay olabilirdi. ama bunu tercih etmedik. beşiktaş takımı hem ergin ataman'ın oktay mahmuti'yi iyi tanıması hemde oyuncularıyla bu sezonun genelinde ters geldiler. zaten yaptığımız 7 maçın 5'ini kaybettik onlara karşı. beşiktaş'la bütçe olarak aramızda fazla fark yok. onlara elenmemiz elbette elenmemiz başarısızlıktır. ancak çok büyük bir başarızlıkta değildir. hele ki bu kadrolarla.

    son 2 senede nereden bakarsak bakalım 5 senelik ilerleme kaydettik bu sene dahada ilerleyebilirdik ama basketbol organizasyonlarında olabilecek doğal bir olayla yarı finalde elendik. sezonda yaptıklarımızla nerelerde hata yaptığımızı tespit edip, iyi yaptıklarımızı devam ettirirsek dahada iyi şeyler yapacak güçteyiz. ama bu başarısızlığın üstüne yere çakılırsak tekrar 5 sene geriye gideriz ki o da başa dönmek olur. buradan sonra yapmamız gereken planlı bir şekilde devam edip euroleague takımı olmaktır. taraftara sadece futbolda başarısız olunca ilgilenme aracı olmamalı erkek basketbol takımımız. nereden bu kanıya vardın diyorsanız geçen seneki banvit yarı finaliyle bu seneki beşiktaş maçındaki salondaki farka bakmanız yeterli. seneye oktay hoca'ya daha fazla bütçe verip, daha kaliteli yabancılarla, taraftarında ilgisiyle organizasyonumuzu dahada büyütmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın