• 2257
    şike süreci başladığından beri aşama aşama yazıyorum fb taraftarının şu an bulunduğu konumu. bilindiği gibi bu tarz psikozlarda 5 aşama vardır genel kabul gören. 1-inkar 2-öfke 3-pazarlık 4-depresyon 5-kabullenme

    fb taraftarı şu an 4. aşamaya gelmiş durumda. artık birbirleri ile kavga ediyorlar. büyük ihtimal gece yalnız kaldıklarında kendileriyle de kavga halindedirler. ama 5. aşamaya çok yaklaştılar.

    onlara en çok sormak istediğim soru bu süreçte aziz yıldırım'ın yanında yer almanızın sebebi; şike olduğuna inanmamanız mı? yoksa fb'yi sadece aziz yıldırım'ın etrafında birleşerek en az zararla çıkılacağına dair inancınız mı? ve aziz yıldırım'ın aslında fb'nin büyüklüğünü kullanarak kurtulma çabasında olduğunu görmek istemiyor musunuz? çünkü aziz yıldırım bile o "tüm dünyanın konuşacağı" o süper savunmalarında bile "fb şike yapmamıştır" değil "gsda yapmıştır bık bık bık strum graz bık bık bık" dan öte bir savunma vermedi ve benim lise yıllarında yaptığım tarz ajit-pro slogan laflarla insanları etkilemeye çalıştı.

    gerçekten merak ediyorum bu soruların yanıtlarını
App Store'dan indirin Google Play'den alın