resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1487
    kendisi galatasaray'da en sevdiğim futbolculardandır. hatta baros sonrası, benim için 2. sıradadır. chivu konusunda konuşurken semih hakkında dediğim -ileri top süremiyor, geriden oyunu kuramıyor- sözlerimin arkasındayım. bu demek değil ki gönderilsin yada oynamasın. defans tecrübe işidir. oynadıkça tecrübe kazanacağı muhakkak. yapacağı hatalar da olacaktır. sanki popescu yapmadı mı hata? hiç bilmiyorsak açarız uefa final maçını görürüz popescu'nun yaptığı hataları. semih konusunda da daha da iyi olacağına eminim. ki 2 senedir onu denizli'ye, antep'e bonservisi ile gönderenlere az laf da demedik. kartal'a gönderildiğinde "hah ergün hoca ile birlikte (o zaman kartal'ın hocası ergün penbe idi) süre bulacak, tecrübe kazanacak" diyen de bizdik.

    bu eleştirileri yaparken tamamıyla ayağımız yere basıyor. gözümüzü kör etmeden bu eleştirileri yapıyoruz. ki şampiyonluk kutlamaları esnası açın bakın takım oyuncularının onun hakkında konuşmalarına. bizden farklı bir şey söylemiyor alt metinlere baktığınızda.

    ben galatasaray taraftarını biliyorum. işler iyi giderken kral dediklerine işler kötü gittiği an yere de batırıyorlar. bir cl maçında semih hata yaparsa denecekleri az çok biliyorum. size aykut desem eminim steau maçını söyleyeceksiniz -o hata yapılırmı!- diye ekleyeceksiniz ama demeyeceksiniz "2008'de şampiyon olurken kalede aykut vardı" diye. işte bu yüzden tecrübeli bir adam kadroda olmalı. ujfalusi zaten 40 maç oynayamaz tüm sezonda. chivu da 5 sene oynasın demiyoruz. zaten semih o tecrübeyi kazanacaktır. 2 sene sonra kaptan bülent gibi bir adama sahip olacağız o mevkide veya emre aşık gibi. ama geriden oyun kurma ayrı bir yetenek işidir ben hiç bir zaman o özelliği kazanacağına inanmıyorum. zaten ondan beklentim bülent gibi olması (her anlamda) yanına popescu neill/song/falco bulunacaktır bulmalı kulübümüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın