• 517
    geçen haftalarda uefa'ya yanlış bildirim yaptığı için başkanı uefa'ya savunma vermişti hatırlıyorsanız. 500 bin euro ceza ile alması muhtemel men cezasını ertelemişlerdi. bugün gelen haberlere göre uefa disiplin komitesi o kararı bozmak için temyiz'e başvurmuş. yani anlayacağın o karar bozulursa muhtemelen avrupa hayali yalan olacak bu takım için.

    şahsen ben bjk yönetimi yerinde olsam çıkacak herhangi bir olumsuz karardan sonra yapacağım ilk iş yıldırım demirören'in hesap vermesini sağlamak olurdu. ardından da kulüpten ihraç ederdim.

    ama garip bi camia bunlar. oyuncuların parasını kırıyorlar. sonra stadyum yapacağız diyorlar. hangi parayla lan? valencia'nın yeni stadyumu şu anda inşaat halinde yatıyor. valencia bitiremeycek o stadyumu uzun bir süre daha. beşiktaş nasıl bitirsin?

    eğer inşaat başlarsa bizim arena 3 yılda bittiyse beşiktaş'ın ki en az 5 sene sürer. en az. arenaya çökmeye çalışırlarsa bu konuda da uyanık olmamız lazım. o stadyum inşaatı yıllarca sürer. arenayı paylaşırız uzun yıllar. o yüzden yok arkadaş bu takıma hiç bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın