• 5
    guldururken dusundurmeyen sakali onermedir.

    bir bakalim;

    federasyon yaninizda,
    pfdk yaninizda,
    medya yaninizda,
    yesil sermaye sirketler yaninizda,
    basbakan bile yaninizda.. burda bir parantez acmak istiyorum. aslantepenin acilisinda basbakan protest edildi diye yeri oynattiniz, "adam size stad verdi siz yuhaladiniz" bile dediniz ki konudan ne kadar uzak oldugunuz buradan belli. basbakan siz dusmeyin diye ulke futbolu yansa da olur diyince iyi de, hakkimizi hakkimiz olan yerde almamizi soyleyince mi tu kaka oldu? ben size ne diyim? bu kadar calisiyor iste beyniniz.

    bu ulkede ilk kez biber gazi kullanilmadi, ilk kez masum insanlarin cani yanmadi. biber gazi igrenc bir seydir iyi bilirim. maruz kalanlara gecmis olsun. hazir biber gazi demisken nerede tanistigimizi da anlatayim. cassio lincoln'u karsilamaya havalimanina gittik ortagimla. kimisi 3 kimisi 5 bin kisi oldugunu soyluyor, ozeti cok kalabalikti. polis minibusunun caminda gorebildik zaten lincoln'u da. daha arac hareket etmeden polis bize dondu ve dagilin dedi. ardindan su anki cumleyi okudugunuz sure kadar bekleyip uzerimizi biber gazi sikti. olay yok, mesale yok, polise saldirmayi birak, itiraz eden bile yok. yedik agzimiza burnumuza bir guzel kacarak donduk.ş

    tum dunya isini gucunu birakti sizin sikimsonik cumhuriyetinize takti kafayi. gercekten baska bir buyuklugunuz var sizin. kendi duunyanizda, kendi ruyanizda mutluluklar. bizim evimizde sampiyonluk kupasini alana kadar ezeli rakibim filan da degilsiniz artik. neyleyim aglak rakibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın