resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1752
    yuksek oyun zekasi ve pozisyon bilgisiyle, ne kadar yavas olursa olsun kolay kolay hata yapmayan ve pozisyon vermeyen bir futbolcudur. oturup tek tek yedigimiz butun golleri seyrettim. bu sezon oynanan tum maclarda sadece 2 kez adam kacirdigi icin gol yemisiz. o da %100 hatali oldugunu soyleyemeyecegimiz pozisyonlar. biri alex'in arena'da attigi gol, digeri ise super final'de quaresma'nin holosko'ya yaptigi orta. 40 maclik periyotta topu topu iki macta hakan'in oynadigi kanattan gol yemisiz. yerlere göklere sigdiramadigimiz eboue ve sabri'nin oynadigi kanattan yedigimiz gol sayisi 12.

    o yuzden bu adamin bu sezonki futbolunu ve futbolculugunu elestirenler tas olur. butun sezonu rakip yari sahada oynamis hakan'in tek eksigi asist yapma ve isabetli orta acma konusundaki zayifligidir. uzerine özel calisilip bu alanda kendini gelistirmesi saglanirsa avrupa'nin sayili sol bekleri arasina girer. onun disinda ne o cakma jesus hasan ali kaldirim, ne de bir baska turk futbolcu hakan'in kalitesine yaklasamaz.

    gelecek herhangi bir yabancinin en az christan fuchs ayarinda olmasi gerek ki o zaman hakan'i kenara aliriz ama turk pasaportu tasiyan hangi futbolcu olursa olsun, hakan'nin yedegidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın