resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1745
    süper ligin en iyi sol bekidir. fenerbahçe maçında attığı golu o pozisyonda, o dakikada ondan başka atacak oyuncu yoktur galatasaray kadrosunda*. savunma görevini gayet iyi yerine getirir özellikle yardım aldığında (ki normali budur) açık vermez kanadı. ekstra olarak da duruşuyla çok yakışmaktadır bu formaya. yerine hele hele bir yabancı gelmesi çok daha elzem olan transferleri engeller. önceki yıllardaki form durumu takımla ilgili ve rakipsiz olmasından kaynaklanmaktadır. gerek milli takımda gerek galatasaray'da onu zorlayacak bir isim olmamıştır. eğer çağlar yerine yerli bir oyuncu (benim aklımda olan bir isim yok belki gurbetçi türklerden olabilir) alınırsa daha da iyi olacağını tahmin ediyorum. yerine uçan kaçan maç boyu 20 dripling yapıp 3 gol pası veren isimler arıyorsanız sizi muhasebeye davet ediyorum.

    not: bu entry hakan balta takımda en sevdiği futbolculardan biri olan galatasaray aşığı tarafından kaleme alınmıştır, bu gözle okumanızı rica ederim.

    not2:valencia'ya gitmeden önce mehmet topal hakkında da hakan balta'ya söylenenlerin benzerleri söyleniyordu o gitti kendisini kurtardı. şimdi topal can oldu, aslan oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın