• 4823
    sportif nedenlerden dolayı siyasetçileri eleştiren yazarlara katlanamayan birçok yazarın olduğu sözlüğümüz. bu zavallıların siyasi kimliği hadi biraz daha ileri gideyim hükümetçi kimliği galatasaraylılıktan bile öte bir hal almış durumda ki acınası. mesela ;

    ( #954886)

    şu entry'ye of basan herkes zavallıdır gözümde. ben burda neyi eleştiriyorum diye bir düşün güzel kardeşim. galatasaray spor kulübü'nün bir başkanı var ve eğer galatasaray şampiyon oluyorsa bir ülkenin başbakanı tebrik etmek için önce o kulübün başkanını arar. ha bunu yap ondan sonra istersen terim'i de ara, albayrak'ı da ara hatta istersen malzemecisini ara. aksi terbiyesizliktir, hadsizliktir, devlet adamlığı ahlakından fersah fersah uzak olmaktır. mesela bugünkü iktidar seçim kazandığında abd başkanı obama tebrik için kimi arar başbakan erdoğan'ı mı yoksa cemil çiçek'i mi? olay bu kadar basit. sana hakaret ediliyor sok şunu küçük beynine..

    bir başbakan, galatasaray başkanını yok sayıyorsa çatır çatır yazarız biz de. bu işler böyle..

    ama sen bir galatasaraylı olarak alenen kulübe hakaret eden bir adamı sırf oy verdiğin bir siyasi partinin lideri diye yalamaya kalkıyorsan tek bir şey söylerim, yavaş yala da dilin tahriş olmasın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın