resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 588
    başbakan yalakası bir paralı ve cömert iyi gün taraftarıdır nezdimde. istediğin kadar sinirlenebilirsin, ama bu kulübün metin oktay'dan sonraki en büyük 10 numarası * için sikimsonik bir derbi kaybedildi diye ağzını açıp gözünü yumamazsın mesela. yapıyorsan bunu, ben senin samimiyetine inanmam. velev ki samimisin, o samimiyetin benim için anlamı olmaz zaten.

    yine de emekleri için teşekkürler. oyuncular da teknik kadro da kendini bu kadar sevdiğine göre, bir şeyler yapmıştır. ama gönlümden ve aklımdan çıkan cümleler başbakansporu kurması dileğiyile son bulacak, sevenleri istedikleri kadar kızabilir, üzgünüm.

    edit: cins cins anlayanlar olmuş herhalde. bir dikkat çekme yapayım dedim. kimse kendisine akp'li olduğu için kızmıyor. galatasaray yöneticisi olarak başbakan yalakalığı yaptığı için kızıyor. yemişim kadıköy'de kupa kaldırmayı. bu klüp ona buna yalvararak kurulmadı, ona buna yalvararak büyümedi, ona buna yalvararak da devam etmez. "başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter" demesin abdürrahim albayrak'ın "i love you başbakanım diyorum"unu eleştirmeyenler. çok mu seviyorsun? ararsın başbakanı, "hallederim" der, teşekkür edersin. bu kadar. galatasaray spor kulübü başbakandan küçük değildir, ona da yaranmaya ihtiyacı yoktur!

    ha bir de, kendisi benden iyi galatasaraylı değildir. başkasını bilmem. turnusol kağıdıyla asit baz ölçümü yapar gibi galatasaraylılık ölçümü yapan zihniyetlerin yöneticisi olur ancak. daha fazlası değildir. bu kadar. eğer bu kulübün asaletine ve değerlerine yakışır şekilde konuşmayacaksa, çıkıp konuşmasın. bu kadar basit. futbolcularla tavla oynayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın