• 967
    bunların yaş ortalamasını çok merak ediyorum açıkcası. neler yazmışlar.yugoslavya muhabbetine kadar inmişler. durumları içler acısı.
    acıyorum kendini taraftar sanan, kendini ayrı bir cumhuriyet sanan eziklere.

    --- alıntı ---

    biz direndikçe‚onlar vuruyorlar.cepheler çok belirgin.ben de yazamıyorum‚antu´da siyaset yasak ya.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    abi bu nefret kin bitmez. ben yogoslavya gibi oluruz diye korkuyorum. olayların gidişatına bakıldıgında durum gercekten vahim. bu işi takım fanatik holigan muhabbetleri gibi başlatıp başka yerlere sürüklemesinler. gerçi işin sonu oyle gibi gözüküyor. inşallah olmaz.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    aynı hisleri payşalaşıyorum ferda abiyle..maçın ve playoffların kurgu oldgunu biliyordum..
    maç öncesi "belki" diyordum‚ "belki 2006´nın dikalasını sefersiz 6s camiasına yaşatırız" diye cok umut ettim‚ ama olmadı.. neden? cunku ‚ sen ne zaman şampiyonlukta öne geçsen 6s´ye hemen bir şampiyonluk veriliyor.. bkz.2006
    2007´de şampiyon oluyorsun‚ ertesi sene 6s şampiyon olsun dıye herkes işbirliği yapıyor...

    bu sene takımını komple dagıttırıyolar‚ sene 6s.ye övgüler falan.. senın baskanını ıcerden bırkmıyolar! neden? istedikleri gibi at koştursunlar.. aziz başkan burda olsa emniyet o olayları zor yapardı‚ 6s o kupayı zor alırdı.. sonucları ne olursa olsun!

    ha bi de şundan da eminim; biz hasbelkader şampiyon da olsaydık‚ fb taraftarı olay cıkarttı kutlamalarda dıyerekten gene o gaz bombalarını atacaklardı..onun kaçarı yokru %100 eminim...
    --- alıntı ---

    http://forum.antu.com/...fID=151&kID=4402
App Store'dan indirin Google Play'den alın