resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 437
    burak yılmaz, trabzonspor'daki yerli oyuncuların hayat tarzı nedeniyle pek sıcak bakmadığı bir oyuncu. takımın yerli oyuncuları arasında muhafazakar bir hava hakim. namazında niyazında çocuklar hepsi. burak takım içerisinde pek popüler olmadığı gibi, kendisi de takım arkadaşlarından pek hoşnut değil. hayat tarzları dışında somut anlaşmazlıklar var mı, şu aşamada bilmiyorum.

    burak için trabzon'u çekilir kılan selçuk inan'dı. en yakın arkadaşlarından birisi hatta o şehirde anlaşabildiği belki de tek insandı. şenol güneş tarafından üzerine çok düşüldü, takımın tek silahı olduğu için burak'a biraz fazla serbestlik, biraz ilave hoşgörü tanındı. takım tamamen burak üstüne kuruldu belki ama bu sadece mecburiyetten. burak yılmaz ile trabzonspor'un ayrılığı fantastik bir senaryo değil. gerekenler sağlanırsa, belki de her iki tarafın bayram edeceği bir ayrılık olabilir bakın hazır olun herşeye.

    arda turan nasıl selçuk inan'ın transferinde etkili olduysa, selçuk inan da burak yılmaz'ın olası bir transferinde gayet etkili olabilir.

    kimse burak gelmez, trabzon vermez demesin. fatih terim'in burak'ı istediğine dönük istihbaratım yok, yorumlarım var sadece. istemiyor da olabilir. ama trabzonspor'un galatasaray'dan istediği, hem de çok istediği bir oyuncu var. bizim ıskartaya çıkardığımız bir isim. yanına aydın yılmaz veya muadili bir adamı da ekleyip, üç-beş bir şeyler de atarsak; trabzonspor yönetimi burak yılmaz'ı galatasaray'a güle oynaya satar. şenol güneş iyi bir golcü transferi sözü alırsa ve galatasaray kadrosundaki o çok istediği oyuncu da gelecekse, burak'ın gönderilmesine itiraz etmeyecektir. burak da zaten en yakın arkadaşı olan selçuk'un yanına, istanbul'a gelmeye dünden razı olsa gerek.

    iş fatih terim'in isteğine ve bizim yönetime bakar yorumumu tekrarlıyorum. herhangi bir oyuncunun transferinden daha zor değil kesinlikle bizim için. gelsin mi gelmesin mi, faydalı olur mu olmaz mı tartışmaları tabii ki serbest. ama burak gelmez/ trabzon bırakmaz türü şartlanmaları bir kenara bırakın artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın