• 208
    maç öncesi muhtemel on birimiz hakkinda soyle dusunuyorum;

    muslera; ona guvenim sonsuz. bu ligin en iyi kalecisi.

    eboue; hem ileri çikislariyla, hem de savunmasiyla fenerbahçe sol kanadini mahvedecektir.

    semih; super final baskisi ile bir-iki hata yapti kabul ama hala daha cok iyi oynuyor. guveniyorum onun serinkanliligina.

    ujfa baba; besiktas macinda kendi kalemize golu atmis olabilir ama yine de durdugu yeri hep o kadar iyi biliyor ve gozunu budaktan oyle bir sakinmiyor ki kadikoy'de bu cengaverligiyle cok isimize yarayacak.

    hakan balta; kadikoy'de 3 beraberlik, 3 de maglubiyet gordu ve 2 gol atti. orayi seviyor. fenerbahce buyuk bir ihtimalle onun kanadindan hata kollayacak ama balta'ya guveniyorum ben.

    melo; soz soylemeye gerek dahi yok. hem durduracak hem de vuracak çubuklulari. sanilanin aksine kolayca sinirlenip kirmizi kart aldirilamayacagini bir guzel ispatladi. gol atip taraftara sikini tassagini gostersin istiyorum.

    selçuk; ona guvenmeyen bir galatasarayli dahi var mi acaba? muhtesem bir topçu.

    engin; çok top çalacak. bundan suphem yok. kendini kolay birakmamali yere zira eyyamci cuneyt kadikoy'de gercek faulleri dahi vermeyecek zaten. bu macta ekstra tekmelere hazir olsun.

    emre; besiktas macinda kotuydu. bu mac onun ilk on birdeki gelecegi acisindan cok onemli. basit oynasin.

    elmander; en son golunu kadikoy'de atmisti. sonradan cok yaklassa da gole, bir turlu atamadi. super finali golsuz tamamlayacagini hic sanmiyorum. ondan gelecek bir golumuz var bence.

    baros; bu maçlar için geldi, bunun için burada. fenerbahce'ye bir gol atmadan bizden gitmemeli bence, bunu hakediyor. bir de engin'den de daha cok birakiyor kendini yere. yapma. hiç yapma ama orada ozellikle yapma.

    allah yardimciniz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın