• 207
    gs tv, 8 mayis gunu istiklal caddesi'nde roportaj yapiyordu. ben de gidip iki kelam edeyim dedim. sonradan ogrendim ki fatih hoca klibi turk oyunculara izletecekmis, belki yabancilara da tercume edebilirlermis. maksat taraftarin guvenini oyunculara motivasyon olarak asilamak.

    bana gore oyuncular dusmanlarina oynar gibi oynamali, normal bir macin 2 kati kadar kosmali, agridan bacaklari sizlamali. bu mac final maci, ilk mac top kadikoyde son dakikada direkten donduyse bu allah'in hikmetidir, son maca kalirsa ilahi adalet tecelli eder insallah diye dusunmustum. oyle ki fenerbahce taraftarina cok buyuk bi aci yasatma sansi elimize gecti. skor tahmini olarak 2-2 dedim. ilk maca benzer bir mac olabilecegi dusuncesindeyim.

    yilin transferi sorusuna da cevap olarak; muslera, eboue, melo, elmander gibi isimlerin verdigi katkidan bahsedip selcuk inan cevabi verdim. selcuk bu macin gizli kahramani olacaktir. yeter ki melo ile defansif olarak rakibe sut ve pas sansi vermesinler, beceriksiz de olsak kafadan bi 5-6 pozisyona gireriz.

    en son da fatih hocaya cok selamlarimi soyledim. beni gorecegi, izleyecegi ve izletecegi icin ayri bi mutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın