resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1686
    galatasaray'ın graz takımı ile oynadığı avrupa kupası maçını "şikenin sahaya yansıması" saçmalaması ile pardon, önermesi ile savunması sırasında kullanabilmiş;
    kendisini kurtarmak adına uluslararası bir soruşturmaya mesnetsizce fitil yakmayı göze almış, müritleri bizleri jurnalcilik ile itham ederken "2004 ve 2006'da tarafınıza yolladığım dosyalar ne oldu?" diye uefa'ya çemkirmiş,
    galatasaray ile ilgili olan nefreti defalarca zirve yapmış bir adam olan kendisinin;

    galatasaray için "takımımız" demesi, "şampiyon saygınlığı ile" selamlaması gibi hareketler sadece bir tek olaya çağrışım yaptırıyor, ortadan ikiye ayrılmış ve yeniden kavuşmak üzere olan kızıldeniz'de bulunan firavunun son sözleri.

    ömrü uzun olsun, dini de beni bağlamaz. benim kendisinin ömrü ve inançları ile ilgili bir alıp veremediğim yok. burada sadece mecaz yaptım. türk futboluna bugüne kadar aşıladığı nefret söylemlerinden sonra bu uysal ve barışçıl söylemler çok eğreti. herkes desin, sen deme bunu.

    çok sevdiğim fenerbahçe taraftarı arkadaşlarım zaten bu söylemlerdeler yıllardan beri. biz kimin ne olduğunu biliyoruz. senin kimleri nasıl provoke ettiğini, israil gibi, kitlelerin nefreti üzerinden prim yapma çabalarını, herkes bize düşman korkusunu taraftarına enjekte ederek yarattığın panik ve savunma güdüleri ile kendi kitleni nasıl giderek bağnazlaştırdığını çok iyi biliyoruz.

    bugün haksızlığa uğramış olabilirsin. ben yargı işlerine karışmam. iddia ettiğin gibi siyasi ya da ekonomik bir komploya kurban gidiyor da olabilirsin. bilemem. ama sen koskoca galatasaray camiasının nefretini; fenerbahçe camiasını sürekli galatasaray'dan nefret ettirterek kazanmış birisin. stadınızda bizi yenmek için başvurduğun yolları, o statta maruz kaldığımız spor terörünü, sahaya getirttiğin hindileri, küfür ettirdiğin oyuncularını düşüneceksin şimdi. bizlerin sempatisini ya da takdirini kazanmak için çok fazla geç kalmış durumdasın be başkan.

    gücünü sağlamlaştırmak için fenerbahçe taraftarını yalnızlık ve herkesin düşmanı psikolojilerine soktun soktun çıkarmadın. şimdi de kalktın, toplumun gözünde fenerbahçe'yi haydut ilan ediyorlar diye şikayet ediyorsun. senin elindeydi be başkan. 10 senedir neredeydin?

    sen galatasaray'a yürekten saygı duysaydın, bugün galatasaray taraftarı topyekun olarak senin suçlu olduğuna inanmıyor olurdu. en çok bizim ahımızı aldın. şimdi yalandan bizi selamlama...

    almıyoruz selamını... allah yardımcın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın