• 188
    klasik olacak ama bu takım maçı kaybetse bile benim gözümde, gönlümde şampiyondur. geçtiğimiz sezon ligi -5 averajla 8. sırada bitiren bir takım ve bu takım bu sene yepyeni bir kadro hoca ile yola çıkmış ve bunu finale çıkarak başarmıştır. ben bu takıma kızamıyorum arkadaş bize kızma şansını vermediler çünkü.

    tabiki her galatasaraylının istediği gibi gönül o stad da şampiyon olmak şikecileri yenip ağlayan melislerin önünde o lanet olası kupayı kaldırmak istiyor. bu takımı kurumların ayakta tuttuğunu görmek temiz lanse edilmelerini duymak utanç verici.biz galatasaray olarak bu adamlara verebileceğimiz tek ceza şampiyonluğu kendi stadyumlarında ilan etmek. bu onlara bir asır yeter.

    ben takımıma güveniyorum.11 kişi gerçekten olağanüstü mücadele ediyor.ama korkularım yok değil. konsantrasyon eksikliği ve fizik olarak son maçlardaki takım direncinin düşmesi, takım yorgunluğu beni açıkçası kara kara düşündürtmekte. allahtan tecrübeli bir teknik heyetimiz var.

    kafa olarak rahat çıkamaz isek konsantrasyon eksikliği yaşarsak bu maçı kaybederiz.bu maç futboldan öte psikolojik bir savaş açıkçası.

    son olarak takımım her maça aslanlar gibi çıkıp mücadele ettiği için sonsuz teşekkürler. umarım bu maç en iyi savunma hücumdur mantığı ile çıkmaz elindeki beraberlik kozunu kullanmasını bilir. onların bize yaptığı gibi önce atıp sonra zamana oynayıp yatıp onları kendi silahları ile durdururuz inş.

    son olarak maç sonucu hakkındaki tahminim beraberlik ile biteceği yönünde.

    birde şu takım karşısın da erken gol yeme alışkanlığını yitirsek hiçte fena olmayacak.

    bol şans aslanlarıma*
App Store'dan indirin Google Play'den alın