• 272
    akp'li falan degilim. chp'li hiç olmadim. dedem rahmetli, atatürk ün partisi derdi. ben de, dede, atatürk ten buyana çok $ey degi$ti, derdim. ümmet bilincine sahip oldugum için, mhp'li zaten olamazdim. arı da, güvercin de ve beygir de hiç gözüm olmadi. inönüler'den oldum olasi haz etmemi$im. inandigim bir lider vardi. lider vasiflarina sahip ti. 54. hükümette dyp ile koalisyonda bulunan rahmetli prof. dr. necmettin erbakan. o hakk'in rahmetine kavu$tuktan sonra ben de artik siyasetten ümidimi kesmi$tim. bugün e kadar hiç oy kullanmadim. kullanacagimi da sanmiyorum, zira siyaset e nötr'üm.

    lakin aci bir gerçek var ki. mevcut siyasetçiler içerisinde tayyip erdogan maalesef en iyisi. dogrusunu yanli$ini bir keseye koyup, tarti$mak lazim. ben $ahsen bunu yaptigimida, buna da $ükür diyorum.

    yanliz ben ciddi ciddi bu $ike ve küme dü$ürülmeme olaylari içinde bu adamin parmagi oldugunu dü$ünüyorum. hatta bu süreci ba$latanin kendisini oldugundan $üpheleniyorum. bunlar hep bir altyapi çali$masi. aziz yildirim bence bu ülkenin görmü$ oldugu en karanlik isimlerden bir tanesi. ne tür i$leri çevirdigini bir allah biliyor. lakin rte aziz'in elindeki güçleri ele geçirme çabasinda.

    bence rte'nin i$i fenerbahçe ile degil, aziz yildirim'la. ve an itibari ile hedefine ula$mi$ gibi gözüküyor. amaç aziz i sindirmek ve bir süreligine etkisiz hale getirmekti ve amaçlarina da ula$tilar. bunu da nasil yapacaklar di? aziz in $ike yaptigini biliyorlardi. muhakkak ki kulüp te bir köstebek vardi, olan biteni hükümet e yeti$tiren. kurgular yapildi, altyapi hazirlandi ve 03.07.2011 itibari ile dügmeye basildi.

    lakin bu süreç de atladiklari bir $ey vardi. amaç aziz i cezalandirip, fenerbahçe yi bu i$e kari$tirmamakti ama ba$arili olamadilar. en azindan türk toplumunun önünde. lakin verilen cezalara göre an itibari ile istediklerini elde etmi$ gibi gözüküyorlar.

    $ayet uefa dan bir ceza gelmez ise..

    ba$bakan daha önce çikip açikladi. ne dedi? "ne var canim, biz de 5 yil avrupaya gitmeyi veririz. zamaninda ingiltere de men edilmi$ti uluslararasi müsabakalardan". buna yakin bir $ey söylemi$ti tv de, hepimiz duyduk.

    bu cümleden bile anla$iliyor hükümetin bu i$te parmaginin oldugu.

    ister komplo teorisi deyin, ister efsane.

    kli$ele$mi$ bir $ey. biz türkler her pisligin arkasinda amerika var, israil var deriz. bunu bilen de söyler, bilmeyen de. $imdi ben de çikiyor ve bu olayin arkasinda akp var diyorum. ister inanin, ister inanmayin.

    $imdi bir $ey diyecegim, bazilarimiz alinacak. bu i$in buralara gelmesinde galatasaray in da payi var. tff seçimlerinde bir aday çikartamadik.

    $imdi önümüzde 2 seçenek var:

    1. kader de varsa düzülmek, neye yarar üzülmek, diyecegiz ve $ampiyon olsak da, olmasak da yolumuza devam edecegiz.

    2. bu teker e bir çomak sokacagiz! yönetim, taraftar ve kulüp olarak tepkimizi verecegiz!

    birinci seçenek kolay olani. biz tabii ki zor olani seçmek zorundayiz, tabii ki eger buna inaniyorsak.

    what to do:
    1. lig tv iptal edilecek.
    2. sosyal medya araciligi ile sesimizi önce türkiye ye, sonra tüm dünyaya duyuracagiz.
    3. inanmak ve istikrar.

    uyuma galatasarayli! bu senin sava$in!!!

    edit. 03.06. degil 03.07. olacakti, imla hatasi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın