• 236
    http://www.youtube.com/watch?v=Unr4d3NHHNE

    bu videodaki yorumunda şike, kararlar, namus vs. konularında yaptığı yorumlardan ziyade bana en vurucu gelen yorumu şu oldu ki türk futbolu ve ülke insanı açısından da en önemli tespitlerden biridir.

    sunucu kendisine şunu söyledi: "sayın meleke, işiniz gerçekten çok zor, biraz önce fenerbahçe hakkında konuştunuz fenerbahçeliler twitterdan küfrediyorlardı sonra fatih terim hakkında konuştunuz ve galatasaraylılar küfretmeye başladı. allah size kolaylık versin vs."

    uğur meleke bana göre efsanevi olan şu cevabı verdi:
    "bu memleketi hiç bişey bölemedi bu mevzu bölecek. alınacak kararlar sadece futbolla ilgili değil ahlakla ilgili çünkü. bizim için ahlak mı önemli futbol ekonomisi mi? sayın başbakan, sayın bakan, bırakın futbol ekonomisi batarsa batsın ahlakımız batmasın. ahlakımız kalsın temiz olduğumuzdan emin olalım bu insanlar o zaman küfür etmeyecek"

    evet. sporun futbolun temiz olduğundan emin olsak hepimiz bunun içinde kazanmanın da kaybetmenin de var olduğunu bilip ona göre davranabilecek kadar akıllıyız bilinçliyiz. insanları kine, nefrete, düşmanlığa sürükleyenler futbolumuzu kirleten ve bu kirliliğin üstünü örtenlerdir. umarım tarih önünde hesap verirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın