• 145
    fenerbahçe'nin hiç beklemediği ve tahmin edemeyeceği şekilde sakin olmamız ve sakin kalmamız gerekiyor. bu maçtaki gerginlik ve kazanma hırsı tamamen fener'in işine yarayacaktır. bizi ise gereksiz bir baskı ve strese sokup takım oyunumuzun dışına çıkaracaktır. işte bu durum şikecilerin tam istediği durum. seyirci, hakem ve sertlikle bizi ezmek isteyeceklerdir ve büyük ihtimal başaracaklardır.

    bizim tüm bunların farkında olup, hırsımzın aklımızın önüne geçmesine izin vermemeliyiz. olabildiğince sakin kalmalıyız, hakemin hatalı kararlarında itiraz etmemeliyiz. bu durum fenerbahçelileri çok şaşırtacak ve planlarını bozacaktır. önce aklımızı sonra hırsımızı devreye sokup istediğimizi alabiliriz.

    süper final denen garabette hırsımız aklımızın önüne geçtiğinden şampiyonluk bu maça kaldı. artık aklımızı kullanmamız gerekiyor. yoksa bütün sezonun emeği boşa gidecek.

    fazla hırs kolay kontrol edilemez ve aklın olmadığı yerde hırs ancak sahibine zarar verir.

    biz taraftar olarak maçın başlama düdüğüne kadar sakin kalmamız ve takımımızı gereksiz strese sokacak hareketlerden kaçınmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın