• 537
    şampiyonluk gelse nolur sözlük ha gelse nolur? bence gelecek bu takım o kupayı banko olacak, kuşları evlerinde yenip alacağız, orada ilan edeceğiz hemde ama neye yarar ki. bu devran bu düzen değişmeden ha sözlük? bir şampiyon oluruz 10 tane kaybederiz bu düzende. kanıma dokunuyor şerefsizim, resmen ya adamlar gözümüzün içine bakarak yaptıklarına kılıf uyduruyorlar istedikleri gibi devam ediyorlar. şike ve teşvik diye 2 kavran ortaya attılar ordan bi şike değil dediler. sonra adamlar yasa değiştirdi anasını satayım ya kaç tane istedikleri gibi yasa değiştirdi. sonra olmadı sahaya yansımadı diye bir bok ortaya attılar. allem ettiler kallem ettiler sıçıp sıvayıp üstüne örttüler önümüze koydular: "sizin için hazırladık buyrun yiyin" der gibi. lan resmen adamlar haklı biz haksız çıktık, resmen bütün ülke birleşip adamların üstüne gittik ama onlar çok büyük kulüp ya doğru bulundu onlar haklı çıktı resmen yine biz kötü olduk.

    lan önümüzde ki maç kalpten ben gitsem de artık kalpten gidenler arttı diye bir tepkidir büyüse. ne bileyim ben gideyim tepki büyüsün ya ben yukardan metin oktay'la, ali sami yen'le, fatih çalışkan'la ve diğerleriyle yukardan izleyeyim. babamla, en yakın arkadaşlarımla aram açılacak lan bu işler yüzünden.

    hafta içi öğrencisiyim istediğim gibi de ygs sonucum geldi rahat rahat istediğim yere gidecek durumdayım ama haftalardır dershaneye uğramaz ders çalışmaz oldum daha da geriye gidiyorum. istediğim yer istanbul işte itü filan ne bileyim ama maksat okuldan ziyade galatasaray'a kavuşmak, kombine almak, maçları canlı izlemek için sadece. ama artık o da gereksiz gelmekte ne bileyim cidden bir figüranı oynuyoruz bu sene her takım gibi.

    alayı toplansa saraçoğluna da cayır cayır yansa bende izlesem anca öyle rahatlayacağım. geçen sene mi neyse sarçoğlu yangın yeriyken sözlükten yazanlar olmuştu diye hatırlıyorum aklıma geldi..
    yansın ibneler alayı,
    su veren itfaiyenin hortumunu sikeyim
App Store'dan indirin Google Play'den alın