• 18
    yaptığım bir hata sonucu uzun uzun yazdığım yazı kayboldu; fakat ben özetle şunları belirtmek istiyorum.
    bende bir keresinde bu konu hakkında kafa yormuştum. ama sonra anladım ki burası galatasaray ve spor formatıyla kuruldu. eğer ottan, boktan bahsetmek istersem, onlarca sözlük bulabilirim. aradaki en büyük fark ise, buranın formatıdır. diğer sözlüklerde galatasaray hakkında yazdığınız bir yazıya, mutlaka ve mutlaka bir çıkıntı karşı çıkacaktır. "galatasaray bu akşam şunla şunla maç yapacaktır" yazdığınız halde, size öehhh veya ofsayt veya bok vericek olan insanlar olacak. bu belki o kadar önemli değil fakat yine de insanın siniri bozulur.

    bence bizim tek sorunumuz yazar sayısıdır. içerik sınırlaması kalkarsa, sözlüğün biraz daha canlanması muhtemeldir. ama o zaman sözlüğümüzü yavaş yavaş kaybederiz. yazar sayısı sorun derken şunu kastediyorum; buraya daha fazla galatasaraylıyı getirmeliyiz. engin bir spor bilgisine sahip olunmasa bile insanın kendi fikirlerinin olması ve galatasaraylı olması bile, sözlüğe üye olunması için yeterli.
    yazar sayısı artınca ne mi olacak? daha çok entry, daha çok başlık, daha çok fikir, daha çok zirve, daha çok eğlence. ben bu sözlüğün varolduğunu öğrendiğim gün, hemen kayıt yaptım. aynı gün veya ertesi günde entry'lerimi girdim ve yazarlığım onaylandı. benim gibi bir çok insanın olduğunu biliyorum. fakat buranın varlığından haberdarlar mı, işte onu bilmiyorum.
    kısıtlama iyidir. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın