• 168
    öncelikle geçmiş olsun, belki yenemedik, ama maçtan çıkıp eve giderken içimden bir ses bu 1 puan da olsa bizi şampiyon yapacak diye düşündüm. sonuna kadar inanıyorum, şampiyon olacağız, ha türlü oyunlarla şampiyonluğumuz elimizden alındı diyelim ama, hepimizin de bildiği gibi bu takım 34 haftanın neredeyse % 75'i ni çatır çatır futbol oynayarak, en yakın rakibine 9 puan fark atarak lider bitirdi ve aslında o zaman şampiyon oldu zaten.

    maça gelirsek; ilk başta irdelenmesi gereken çoğu yazar arkadaşımızın da belirttiği üzere taraftar idi. bulunduğum tribünde galatasaraylı taraftardan çok trabzonspor'lu taraftar vardı desem ne anlatmak istediğimi anlayabilirsiniz. kollarında trabzonspor bileklikleri ile gelip yanımıza oturdular, ama allah'ı var, ne galatasaray taraftarı onlara tepki verdi, ne de onlar taraftarı tahrik edecek herhangi bir davranışta bulundular. gelip, maçı izleyip gittiler. bunun yanı sıra anlaşılamayacak bir şekilde tribünler boştu. hafta içi maçı olması bunun ne kadar bahanesi olabilir bilmiyorum ama, en önemli maçlarımız bunlar arkadaşlar, illa ki fenerbahçe ile oynamamız mı gerekiyor, o stadın dolması için. imkanı olan taraftarın orada olmamasını, takımını desteklememesini anlayamıyorum ben.

    bir sözüm de, daha önce bir entryim de de anlattığım üzere, sadece derbi maçlarda gelen, arkamda oturan 3 - 4 kişilik bir grup insan. bakın taraftar demiyorum, çünki bana göre taraftar değil bunlar. maç başlıyor, bunlar da başlıyor küfüre, fatih terim'e, futbolcularımıza, 90 dakika hiç durmadan sadece küfür ediyorlar sanırsın ki sadece bunlar biliyor futbolu, daha bir kere takıma desteklerini görmedim, ve maalesef bunların geldiği maçlarda puan kaybettik, * ve ben bugüne kadar bunların bu hareketlerine sadece sabır çektim, ama daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum, belki pazar günkü 6 mayıs 2012 galatasaray beşiktaş maçı'n da bir çift laf söyleyebilirim. olur da güney üst tribünlerinde bir arbede görürseniz, bir koşu yardımıma gelin.

    evet bu maçın yaklaşık 60 - 65 dakikasını kötü oynadık, son 20 - 25 dakikada ki baskımız gol getirmeyince bu maçı beraberlikle bitirdik.
    bir çift lafım da, trabzonspor'lu iki futbolcuya. serkan ve olcan. hırsınızı anlarım, ama bu geçen sezon beraber ter döktüğünüz selçuk inan'a yaptığınız futbol dışı sert müdahelenin açıklaması olamaz. dua edin ki, hem selçuk efendi bir adam, hem de burak araya girdi. ayıptır, günahtır gençler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın