resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 440
    ön söz: herkes onun kadar delikanlı olmasın dedirten "adam".

    eger arda sadece yetenegini kullanan futbolculardan olsaydı; hemen her mac takımını sırtlayıp; müthiş calımlar, paslar, kritik goller atsaydı ,sadece bunlar bile ona hayran olmamıza yeterdi elbette.sırf becerileriyle bizi büyülerdi zaten. pekala baska bir takımda yetişmiş, genc yasında transfer edilmiş olabilirdi. profesyonel takılan tayfada yer alabilirdi yani. yine de kızları sempatisi ve zekasıyla kendine asık etmeyi basarırdı süphesiz.
    ama o cok farklıydı ;tanrının galatasaray 'a bahsettigi yeni bir lütuftu; modern metin oktaydı. içindeki sevda öylesine büyüktü ki bu devirde böylesine kimseler inanamadı önceleri. sımarık dediler, bu yükü kaldıramaz, yakında gönderilir dediler. yanıldılar.o her gecen gün yeteneginin ve askının üstüne koydu. üstelik mütevaziligi da elden bırakmayarak. galatasarayla birlikte milli takımı da sırtlarken 'yıldız degilim sadece iyi bir takım oyuncusuyum' diyordu daha fazla parladıgının farkında olmayarak.
    sana bana gerek yok aslında onu anlatmak için. gsmobile reklamında kalbinin içindekileri izliyoruz. söylediklerinin eksigi vardır fazlası yok. bilen biliyor ya zaten bilmeyenler iyice ögrensin, görenler görmeyenlere anlatsın .
    taraftarın ona karsı hissettikleri-sevgi, saygı, hayranlık hatta belki ask- azalmadan katlanarak artarken, onun elimizden kayıp gidecegi günün ertelenmesini saglayacaksa bazı maclarda kötü oynasın diye dua edenler var artık. onun bir yere gitmeye hiç niyeti yok gerci ;gelecekte kollarında galatasaray'ına getirdigi yeni avrupa kupalarıyla hayal ediyor kendini..

    son söz: bir de lincoln'un bu kadar "adam" oldugunu düsünsenize. her mac sonrası bir taraftarı ugruna kurban edebilirdik mazallah ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın