• 54
    pek sanmıyorum ama rehavet yaşarsak düşündüğümüzden zor geçebilecek maç.

    unutmamalıyız ki trabzon sezonun en iyi futbolunu normal sezondaki maçta arena'da oynadı. burak da takıma dönüyor. her zamanki ciddiyetimiz ve konsantrasyonumuzla 28 nisan 2012 trabzonspor galatasaray maçı'ndaki gibi başlamamız çok önemli. bu kez taraftar desteği de takımımızla birlikte olacak. ilk dakikalarda baskıyı kurmalıyız. trabzon'un en zayıf karnı geri 4'lüsü. her an pas hatası yapabilecek oyuncuları var. baskı altında çok top kaybediyorlar. hücum hattında alanzinho, olcan ve burak çok tehlikeli oyuncular. geçen maçta bunlardan ikisi de oynamamış alanzinho maçın sonlarına doğru oyuna girmişti. colman da nedense bizim maçlarda yıldızlaşıyor.

    11'imiz belli. tek bir soru işareti bile yok. bu sezonki kadro istikrarımız zaten başarının en önemli aşamalarından biri. selçuk formunun zirvesinde, melo da çok hırslı oynuyor katkısı çok fazla. semih kaya da büyük maçlardaki şanssızlığını üzerinden atarsa iyi olacak. bunun dışında yarın ciddi bir taraftar desteği bekliyorum. ben de orada olup bir parçası olucam inşallah.

    elmander gol atmadığı zaman da atmış kadar etkili oluyor. ama sakatlıktan sonra tam olarak kendine gelemedi diye düşünüyorum. bu maçta atacağı bir gol ilaç gibi gelecektir kendisine.

    fener'den önce oynamak kesinlikle avantaj. kazanıp inönü'deki maçı nispeten rahat bir şekilde izleyelim. pazar günü* stadımızda şampiyonluk maçı oynayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın