• 662
    bugüne kadar biz galatasaraylılar tarafından organize olunmadan birden fazla kez "decoder iade" kampanyası başlatılan yayıncı kuruluş. en sonuncusu ultraslan tarafından gerçekleştirildiği için etkisini gösterecektir. asıl şimdi decoderi olanlar iade etmeliler. asıl şimdi biz galatasaraylıların gücünü gösterebiliriz cümle aleme. belki çok geç kalındı bu tepki için ama en azından geleceğe daha iyi daha aydınlık bakabilmemiz için bu oyunun en önemli parçası olduğumuzu göstermek için lütfen herkes decoderlerini iptal etsin. ben bile sövmekten bıktım demirörene, futbolu bu hale getirenlere. artık bir dur denilsin. türkiye'de 30 milyon taraftarımız var diyorsak o 30 milyon taraftarımız gücünü göstermeli.

    düzeltme: yazım hatası

    ekleme:

    "şike olayları çıktığından beri yaptıklarınızdan dolayı emin olun bir digiturk sahibi olsaydım çoktan iptal ettirmiştim. sizin futbola müdehale hakkınız yoktu. ama siz çok para yatırdık diye resmen mahvettiniz futbolumuzu. futbol izlemek bile gelmiyor çoğu taraftarın içinden. zararınız karşılansın diye yapmadığınız şey kalmadı. siz devlet misiniz ki zararınızın karşılanması için futbolumuza etki ediyorsunuz. ki devlet bile etki etmemeliyken futbola siyaset girmemesi gerekirken şu an giren çıkan belli değil futbolumuza. taraftarlar futboldan çıkarılmış yerine sizin gibi para peşinde olanların rant peşinde olanların girdiği bir spor olmuş artık türkiye'de. çekin artık o para kokmuş ellerinizi ligden."

    yukarıdaki şekilde şikayet kutusuna ileti attım. çok umurlarında olur mu bilmiyorum. ama telefon numarama kadar tüm ayrıntıları yazdım bilgilere ki sıradan bir şikayet olmadığını, gerçekten acı verici bir durum olduğunu anlasınlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın