• 265
    önceki entrylerimden iyi bilinir, normalde bu sözlükte siyaset yapılmasına oldukça karşı bir insanım. zira buradaki insanların galatasaraylılık gibi bir bağla birbirine bağlandıklarını; herhangi bir -oloji, -izm, ... partisi destekçiliğiyle insanların bu platformdan dışlanmasının yanlış olduğunu düşünürüm.

    fakat artık kantarın topuzu kaçmış, biz siyasete bulaşmazken siyaset sporun ta içine bulaşmış, bulaşmakla kalmamış futbolu adeta yok etmiştir.

    ben; galatasaraylı olarak bu başlıkta tanımladığımız abimize oy vermeyeceğim. evet; bunu başka hiçbir şeyi düşünmeden, galatasaraylı olduğum için yapacağım. yok, icraatlerini falan tasvip etmiyorum ama, tasvip etsem bile sırf galatasaraylı olduğum için kendisine oy vermeyeceğim.

    kendisine oy verecek galatasaraylılara ise şunu söyleyebilirim sadece; ergenekon, balyoz gibi davalarda bu adama gerçekten güveniyorsanız, bu adamın gerçekten adil, güçten korkmayan bir adam olduğuna inanıyorsunuz demektir. şimdi bu şike davasında tek bir sözüyle adil olabilecek olmasına rağmen, neden bu adaleti gösteremediğini düşünün. mavi ekran vermediyseniz; buyrun basın oy pusulasında ampülün altına evet mührünü...
App Store'dan indirin Google Play'den alın