• 142
    uefa'ya ek olarak isviçre, yunanistan ve italya futbol federasyonlarına ek olarak ayrıca juventus ve şikeden ligten düşen bütün takımlara gönderilmelidir. eğer gerçek bir yaptırım istiyorsanız bu mutlaka ve mutlaka yapılması elzem bir harekettir.

    basit bir mantıkla düşünürseniz türkiyedeki bu olaylara uefa müdehala etmezler ise, ligden düşen takımların türkiyeyi emsal göstererek uefaya dava açma yolu açılır ki emin olun öyle bir durumda uefa türkiyede gerçekten yaptırımları uygular.

    bu atılan mail adreslerine ek olarak o kulüplerin mail adresleri de eklenmelidir, uefa'nın kesin bir yaptırım uygulamasını istiyorsanız bu mutlaka yapılmalıdır.

    ayrıca bilgi kirliliğini önlemek adına bu konuda bir internet sitesi açılıp uefa'ya ve diğer kulüplere gönderilecek metin ingilizce olarak siteye konmali ve hepsinin mail adresleri kopyala yapıştır yapılabilecek şekilde yazılmalıdır.

    mailınızı gönderdikten sonra arkanıza yaslanıp afiyetle olayları izleyebilirsiniz. benden size bir bilir kişi tavsiyesi, vaktim olsa bir dakika durmam bununla uğraşırdim fakat bu entryi bile cep telefonundan yazıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın