resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 400
    bulaşmıyım. gereksiz tartışmalara, laf salatalarına ve kırgınlıklara yol açmıyım diyorum ama gel de dayan bakalım. üç-dört gündür hakan ünsal üzerinden laf çakıştırmalar başladı efsane kaptan'a sözlükte.
    hakan ünsal'ın televizyon yorumcusu olduktan sonra kişiliği ve karakter yapısı anlaşıldı ya. habire bir yerlerde hakan ünsal-bülent korkmaz ilişkisi hakkında entry girilip duruluyor. utanmasalar aynı yatağa girdiklerini ima edecekler ama şimdilik fenerbahçe maçının sonucunu bekliyor sevgili skor yazarı arkadaşlarımız. fenerbahçe maçı kaybedilirse gelsin hakan ünsal-bülent korkmaz "ilişkisi" entryleri.

    yav kardeşim siz tanırmısınız bülent korkmaz'ı. ya hakan ünsal'ı !! nerede oturduklarını komşu olup olmadıklarını bilirmisiniz!! floryada oturan galatasaraylı çevreyi ve aralarındaki ilişkiyi bilirmisiniz!!
    ne yapsın bülent korkmaz, senelerce arkadaşlık ve komşuluk yaptığı insanlarla ilişkisinimi kessin!!! konuşmasınmı hiç biri ile!!!

    lig tv demi seyretmiyorsunuz. ne sorulursa sorulsun samimiyetle cevap veriyor adam. ayrıca yolda karşılaşsanız sizin sorduklarınızada içtenlikle cevap verecek bir adamdır bülent korkmaz. göt kalkması nedir bilmez. dünyanın en düzgün en iyi niyetli insanlarından biridir bu efsane.

    yapman etmen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın