• 634
    tribünlere "mahmood coffee" sanal reklamı yansıtmak için maç ceza sahasında oynanırken dahi zorlama bir şekilde birkaç saniyeliğine genel görünüşe geçen kanal. herhangi bir aut atışını veya topun bir şekilde orta sahaya gelmesini bekleyemiyorlar birkaç saniye veya bir-iki dakika, o tribünler anında gözükecek de o reklam hemen konacak illa, belli bir sürede anlaşılmış herhalde firmayla... maç başka yerde oynanırken kamera hatasıymış gibi durumu katakulliye getiriyorlar ve çok sık oluyor bu.

    e tabi ama mahmood coffee bu ülke futbolundan ve bizim seyir zevkimizden çok daha önemlidir, keza lig tv'nin geliri de... bu güzel reklamlar ile bizi bilgilendirip hangi ürünü tercih edeceğimiz konusunda yönlendirdiğin için teşekkürler lig tv. biz de tam bunu merak ediyorduk ve bu yüzden izliyoruz zaten kanalınızı, gerçekten... maçları izlediğim kıraathanenin ödediği paralar helal olsun...

    reklamcılık 21. yüzyılın sektörü zaten çok önemli paralar dönüyor, çok gerekli, çok iyi yani iyi ki var bu reklamlar yoksa nice olurdu halimiz değil mi? tüm reklam emekçisi kardeşlere selam olsun, dünyanın en gerekli, en süper mesleğini yapıyorlar.

    http://www.americanenglishdoctor.com/...AGES/teletubbies.jpg

    mahmut kafenin anasına bacısına küfretmenin hukuki yaptırımı var mıdır acaba? firma sonuçta, tüzel kişilik...

    mahmut kafe! lik tivi! anladın sen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın