• 834
    paranla rezil oluyorsun diye biz söz varya işte gsstore bu sözün doğruluğunu kanıtladı bana. büyük bir hevesle alışverişimi yaptım. kredi kartımdan para kesildi ama sitede ödeme yapılmadı uyarısı çıktı. ve sipariş iptal ettiler. mesajla bilgilendirme yaptım 30 martta. 2 nisan'da mesajla dönüş yapıp kredi kartı nosu v.s isteyip 4 nisan'da tekrar mesaj attılar. aynı siprişleri tekrar verin ve ödeme yerine havale seçip sipariş nosunu yazın ürünlerinizi kargolayalım dediler. ben de oh be deyip tekrar aynı siprişleri vereyim dedim ama ilk anda aldığım 2 adet metin oktay forması ve 2 adet tişörtün l bedenleri tükendiğini gördüm. mesajla tekrar ulaşıp mağduriyetimi bildirdim ve "yakın zamanda urunun stoklarımıza yenıden gırmesı soz konusudur bu durumda yenıden kullanabılır yada degısım yapabılırsınız." mesajı aldım. yakın zaman ne kadar kimsenin bilgisi yok. 1 hafta mı, 1 ay mı, 2 ay mı muamma. ben de paramı iade etmelerini söyledim ve iade kaydınız açılmıştır mesajı geldi. tam 20 gün geçti hala para iade olmadı. bakalım ne kadar bekleyeceğiz.

    şimdi yine hoşuma giden ürün var ama sırf aynı eziyeti yaşarım diye almaya cesaret edemiyorum. hadi sorun çıktığında hemen mesajlara cevap verip bilgilendirme yapsalar,sorun çözülse yine deneyeceğim ama mesajlarada geç cevap veriliyor. yapıp yapmama konusunda hala karasızım

    bir diğer konuda özellikle her zaman ilk biten beden l olduğu halde neden fazla getirmezler bir türlü anlayamıyorum.
    metin oktay forması gibi birkaç ürün her satışa çıktığında anında satıldığı halde niye devamlı satışta olmaz anlayamıyorum. bu ürünleri yıllarca satışta tutsanız her zaman en çok satılan ürün olur. ne diye fazla stok yapmazlar çok merak etmekteyim. sonuçta bütün galatasaray taraftarlarının bulunduğu şehirlerde gsstore yok. metin oktay forması gibi birkaç ürünün için çoğu taraftarın umudu internet ve ondada çok sınırlı sayıda satışa çıkıyor. alan alıyor benim gibi alışverişte sorun çıkanlarınsa yine hevesi kursağında kalıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın