• 21
    bunu söyleyen taraftarın nerede maç izlediğini merak ediyorum.çünkü tv'den izlediyse ses ayarlarıyla oynandığını hatırlatabilirim.ilk gole kadar çok büyük bir destek vardı ancak ilk pozisyonda gol olması doğal olarak şok etkisi yarattı.sonrasında ilk yarı sonuna kadar tezahüratlarda düşüklük görülsede ıslık her tribünde kesilmeden devam etti.golden önceki pozisyonlarda hele golde hayatımda bir topluluk tarafından çıkarılan en yüksek seslerden birini duydum.

    store'un önünde gezinirken en az 8-10 kişide galatasaray bayrağı gördüm bulunduğum tribünde de bir taraftarımız sopası çıkarılmış bir bayrağı atkı gibi boynuna geçirmişti.yani sebep bayrağın olmaması değil muhtemelen sallanacak durumda olmamasıydı.görebildiğim bayraklar sadece güneydeki localardaydı.

    doğu tribününde maçtan önce bir pankart asılıydı.aynen şu yazıyordu ''mazimiz şerefli şampiyonluklarla dolu bu kupayı bir de sen gör saraçoğlu.''
    maçtan önce bu pankart kaldırılmak istendi hemde hiçbir küfür ve hakaret içermeyen bu pankart.daha sonra orda bulunan taraftarın müdahalesi ve protestolar yüzünden tekrardan tribüne asıldı ancak araya kimler nasıl girdiyse kaldırıldı.

    birde olayın şu boyutu varki takımın görüldüğü üzere ateşlenmeye falanda ihtiyacı yoktu.ihtiyacı olan tek şey kalecinin üstüne vurmayan bir oyuncuydu.

    burada kısaca tepkilerinizden bahsetmeye çalıştım.şimdi siz sevgili arkadaşlara soruyorum sizin istediğiniz ne? ne olsun isterdiniz küfür edip ceza almamızı yoksa sahaya girip futbolculara saldırmamızı.hadi saldırdık polisle çatıştık polis bizi göz altına aldı bunlar önemli değil.kaç maç ceza alacaktık.bu sefer sözlükte hangi başlıklar açılacaktı.hem federasyonun pfdk'nın taraflı olduğunu belirtiyorsunuz hemde cezamızı bu taraf olan organizasyonun eline bırakıyorsunuz
App Store'dan indirin Google Play'den alın