• 434
    sözlükte, gazetelerde, twitterda, facebookta şöyle yorumlar görüyorum: fenerbahçe haddini bilerek oynadı, kapandı kontraatak aradı, başarılı da oldu. külliyen yanlış.
    böyle söyleyenler hakkında yorum yapmayacağım, yazdım yazdım sildim zaten.

    fenerbahçe'nin kapandığı falan yoktu, bu bir taktik değildi abicim. galatasaray fenerbahçe'yi ceza sahasına itti ve orada hapsetti. evet kapalı savunma oynamak bir taktiktir, becermek meziyet ister. ama böyle durumlarda bu kadar çok pozisyon vermezsin. ceza sahası üzerinde bu kadar çok faul yapıp frikike sebep olmazsın.
    fener kontraatak taktiği yapmış. kontraatak taktiği öyle olmaz. öyle olsa arada sırada kontra yaparsın. fenerin 2. golüne kadar bir kontrası var mı?

    hiç kimse kıvırmasın, fenerbahçe galatasaray karşısında ezilmiş ve tamamen şansa bir galibiyet almıştır. bir de bunu teknik taktik diye yutturmaya çalışmaya gerek yok.
    bir fenerbahçeli bu galibiyete çok sevinir. hem de böylesi bir galibiyete daha çok sevinir. çok normal, hakkıdır. ben yıllardır fenere karşı böyle bir galibiyet almayı istiyorum. hiç bir şey oynamadan, ezilerek galibiyet. ciddi söylüyorum müthiş olur.
    hatta golü 90+4'te ofsayttan atalım istiyorum. belki bugüne kadar yapılanlar için yüreğim biraz soğur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın