• 423
    bir araba pozisyona girip de atamamak şansla açıklanamaz. sadece oyuncularımızın son vuruş yetersizliği ile açıklanabilir. elin adamı ziegler'le gol atıyorsa sen de aydın'la gol atmayı bileceksin. kaç tane pozisyon kaçtı maçta; artık o kadar alıştım ki kaçmasına, pozisyonlara üzülemez hale geldim. öyle bir maçtı.

    maçı veren insan da canımız ciğerimiz fatih terim oldu maalesef, ama bunun için onu suçlayamam. sadece bir tercihti yaptığı. bir araba pozisyona girip de atamazsan bu onun suçu değil. rakip sersemlemişken kroşeyi indirip maçı bitirmek istedi ama raund bitti. sonrasında da rüzgar bir anda döndü zaten. tehlikeli gelişen pozisyonlarda az adamla yakalanmışken keşke faul yapsaydık ne olurdu diye düşünmüyorum değil. bazen iyi futbol adına yanlış işler yapıyor oyuncularımız. iki golde de çekip indirsen kimse sana bir şey demez paslardan önce. sarı kart görürsün geçer gider. bu oyun sürdüğü takdirde benim şampiyonluktan şüphem yok.

    fener maçına kadar maç kaybedeceğimizi de hiç zannetmiyorum. fener de kaybetmeden giderse bize saraçoğlunda beraberlik bile yetiyor. ipler elimizde paniklemeden devam etmemiz gerekiyor ve edeceğiz de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın