• 10
    pasif falan değildir ki, hele 2011/12 sezonunda, 4 yıl üst üste şampiyon olduğu senelerde bile daha pasif taraftarımız vardı. şampiyonlar ligi'nde boş yüzlerce koltuğu hatırlıyor bu gözler. dünkü maçtaki* taraftar destek anlamında çok iyiydi. top rakibe geçince ıslıkladı, tıpkı basketbol maçı gibi, olumlu hareketlerini alkışladı oyuncularının, maç sonu yenilmemize rağmen takımını alkışladı, hem de böylesine kritik bir mağlubiyette. yenilgiye kılıf aramaya gerek yok. iyi oynadık ama olmadı. bu kadar basit.

    pasif diyenler ayrıca maç sonu* rakibin tahriklerine kapılmayıp, takımına ceza aldırmadıkları için tebrik etmeli. başka bir stadyumda olsaydı bu hareketler, o takımın en az 3 maç sahası kapanırdı.

    kendi adıma 22 nisan 2012 galatasaray fenerbahçe maçı'nda takımına zarar vermeyen, tüm maç boyunca destekleyen, maçtan sonra yenilmesine rağmen pisleşmeyen ve takımına sahip çıkan 52.000 aslana, galatasaraylı taraftara teşekkür ederim. taraftar dediğin budur, böyle olmalıdır. yenince herkes alkışlar, iş yenilince sahip çıkmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın