• 400
    kimse merak etmesin kimse şampiyonluk gitti diye düşünmesin. üzüleceğiz elbette. içim yandı benim de eminim kötü oynayıp yenilsek bu kadar içim yanmazdı. daha çok üzülürdüm belki işte o zaman şampiyonluk gitti diye de üzülebilirdim ama şimdi üzüntüden ziyade içim yanıyor. iç yanması farklı bişey.kaçan goller fenerin resmen kendi yarısahasına hapsolması falan ezdik ama sonunda onlar sevindi.

    olsun. şimdi sevinsinler. zaten yıllarca fenerbahçe derbilerden sonra en çok sevinen taraf oldu. ama unuttukları bişey var daha aylardan nisan ve kupa mayıs ayında yani bizim olan mayıs'ta. ben hala şampiyonluğun kadıköydeki maç öncesi bizim adımıza garantileneceğini düşünüyorum beyler. diyelim ki fenerbahçe bu oyunla kadıköye kadar olan 3 maçını da kazandı. aynı rakiplerle oynuyoruz her zaman bu maçtaki gibi çok gol kaçırmaz bir takım böyle maçlar senede bir ya da iki kere olur biz 3 kez yaşadık 3ü de bu sezonki fenerbahçe maçlarıydı. yani diyeceğim o ki; fenerbahçe 3te 3 yaparsa biz hayli hayli 3te 3 yaparız. ve kadıköydeki maça 2(birbuçuk) puan farkla önde giden biz olacağız. beraberliğin yettiği taraf olmanın avantajını anlatmaya kerek yok zaten. ki kadıköyde 10 yıldır kazanımıyoruz evet ama son iki maçta da rakibe dua ettire ettire berarbere kalan bir galatasaray gerçeği var. üçüncü maçta neden yine berabere kalmayalım hatta ve hatta neden kazanamayalım..

    ben inançlı bir insanım kadere ve her şeyden önce her işte bir hayır olduğuna inanıyorum. vardır bunda da bir hayır, eminim.
    ki bu maçı kazansak rehavete girip önümüzdeki maçları kaybedebilirdik bu kez işler daha da zor olurdu bizim açımızdan. sonuçta zor maçlar var önümüzde hepsi de derbi.
    ayrıca kim ne derse desin kaybedilen maç sonrası dahi adamlığımızı göstermek için çok büyük fırsat oldu bu yenilgi bizim için. medya gereken tepkiyi vermedi vermesi de beklenemezdi zaten ama galatasaray tribünleri bir ilki başarmış tarih yazmıştır. sahaya bir çöp bile atılmamış, hem de kaybedilen derbi sonrası. hem de rakip futbolcuların sahanın ortasında tepine tepine sevinmesine rağmen. karşı tarafın berabere biten maç sonrası yaptıklarını anlatmama gerek yok zaten.

    sonuçta bazı şeylerin görülmesi açısından, rehavete kapılmamak şampiyonluğu vakitli ve dolu dolu kutlamak açısından iyi olmuştur bu yenilgi. kazansak şampiyonluğu kutlayacaktık ama matematiksel açıdan hala şampiyon değildik ve kalan maçların hepsi derbiydi. bence çok çok tehlikeli bir durum olacaktı bu.

    velhasıl derdim yenilgiye güzelleme yazmak polyannacılık oynamak değil ama etrafta şampiyonluk gitti diye ağlayanları hiç anlamıyorum. hala 2 puan önde olan taraf biziz, kadıköydeki maça kadar puan kaybetme lüksü olan taraf da biziz. böyle oynarsak 10 maçın 9unu kazanabilecek gibi görünen taraf da biziz.

    not: bu puanlarla kadıköydeki maça çıkalım bu oyunu oynayalım o maç yarıda kalır zaten o taraftar oynatmaz hükmen galip biz oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın