resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 257
    21 nisan 2012 barcelona real madrid maçında real madrid'e maçı, 3 puanı ve dolayısıyla şampiyonluğu veren barcelona çalışanı.
    bak beyim; barcelona'yı çocukluktan beri sevmem. içinde oynayan oyuncuları kluivert olsun, overmars olsun, frank de boer reyiz olsun çok severim ama nedense sizin takımı toptan bi sevemedim, zaten sonra geldiniz ali sami yen'de ofsayttan gol atıp yenilmezlik serimize son verdiniz ki o konuya hiç girmiyorum. real madrid'de olduğu gibi sizin maçı da efsanevi bi şekilde kazansaydık belki barcelona'ya da şimdi sempati besliyor olurdum. neyse konu dağılmasın.

    sen ki, bugüne kadar gider hiç haketmediğin şekilde orjinal ve çakma katalanlar tarafından mourinho reyiz'in karşısına rakip olarak konuldun. olsun rakip ol da, teknik direktör olarak da bir şeyler koy bari ortaya. alexis sanchez, fabregas ve pique gibi dünya futbolunun ağır topları yanında otururken utanmasan veli kavlak'la başlayacaksın maça. hadi bu adamları koymadın bari bu tip maçlarda banko golü olan pedro'yu oynatsaydın. sanki her la masia'dan çıkan bir xavi bir iniesta? sözlükteki her 8 halı saha topçusundan 6'sının kaleye sokacağı topu senin torpille oynattığın soldaki esmer arkadaş 70 metre yüksekliğindeki tribünleri aşırtıp ana yola attı. neyse bu sana müstehak ama, umarım ingiltere'ye falan gidersin de orada teknik direktörlük neymiş öğrenirsin. ronaldo'ya bir kez daha gol için tebrik yolluyorum. o golü atmasaydı ve maç 1-1 bitseydi xavi-sanchez değişikliğin sağda solda çakma katalanlar tarafından bir teknik direktölük şovu olarak yansıtılacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın