resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 256
    elindeki mükemmel sistemi bozmuş teknik adam. hani biz diyordukya "barcelona kadrosu sahaya teknik direktörsüz çıksa oturmuş bi sistemleri var yine aynı şekilde oynarlar" diye. işte bu adam o sistemi dağıttı.

    puyol'a bi bakıyorum bi maç defansda pique ile oynuyor, diğer maç 3'lü defansa geçmiş bu adamı sağ beke koymuş. ortaya bakıyorum pique oynamıyor mascherano var. iddia ediyorum dünyanın herhangi bir köyünden bi çiftçiyi veya çin'den filan asosyal bi işadamını filan getir o kadroyu ver eline gidip fabregas'ı forvet oynatmaz. bu adam oynatıyor lan işte.

    real madrid maçına adamın çıktığı orta saha busquest, xavi, thiago, iniesta...he gülüm oldu tello ve messi bu taktikle gol atardı. bi de küfür eder gibi daniel alves'i sağ forvet oynatıyosun lan. deli etti beni gece gece. koysana mascherano, xavi, fabregas üçlüsünü ortaya. koy pedro'yu sağa, iniesta'yı sola. messi de kendi halinde takılsın adam nefes alsa çalım atıyor zaten. şu yapacağın ama boktan bi üçlü defans sevdan yüzünden yapmadığın taktik yüzünden belki de milyar dolarlık bi kulübün şampiyonluğunu elinden aldın.

    kusura bakma da bundan sonra uzaylararası kupa alsan şu canım kadroyu bu hale getirdiğin için affedemem seni guardiola. barcelona'ya da real madrid'e de eşit mesafedeydim ama artık barcelonaya daha mesafeliyim. chelsea'yi destekliyorum lan rövanşta da. sıçtınız olm iddiada da barcelona'ya vericem ki yenilin ohh...
App Store'dan indirin Google Play'den alın