• 826
    http://www.galatasaray.org/...lama/haber/13268.php şöyle bir haber var. kırmızı tshirt sol üstte eski arma . ama içindeki aslan diyor tersinde bir şey mi çıkıyor kafaya geçirince bilemedim merak ettim çok.

    getafe forması gibi mi acaba

    http://vliegendenederlander.blogspot.com/...sevincini-sundu.html

    edit: evet aslan varmış arkasında

    edit: 24.9 tl fiyatı varmış ürünün.

    --- alıntı ---

    gsstore'dan yepyeni bir ürün daha : “içindeki aslan”

    gsstore, “içindeki aslan” adını verdiği yepyeni ve çok farklı t-shirtünü yarın aslantepe mağazasında taraftarlarımızın beğenisine sunuyor!

    ilk bakışta sıradan bir t-shirt algısı yaratan “içindeki aslan” t-shirtünü farklı kılan noktayı, t-shirtün içinde gizlenmiş aslan figürü oluşturuyor. galatasaray’ın gücünü ve galatasaraylılık’ı simgeleyen aslan figürünün, taraftarımızın ürünü alt kısmından kaldırarak başının üzerine doğru yaklaştırdığında görünmesi, t-shirtü çok özel ve farklı kılıyor. ayrıca pek çok ürün ve formanın üzerine rahatlıkla giyilebilmesi için standart bedenlerden daha geniş bir kalıpla tasarlanıp üretilmesi, içindeki aslan t-shirt’ünü taraftarlarımız için vazgeçilmez kılacağa benziyor!

    derbiye özel olarak 22 nisan pazar günü aslantepe gsstore’da satışa sunulacak içindeki aslan t-shirt’ü, 24 nisan salı günü itibariyle de tüm gsstorelar’da ve www.gsstore.org da yerini alacak.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın