• 2053
    bu kitle için belli bir tanım yapmak çok da kolay değildir. ancak sınırlarımızı zorladığımızda ve sorunun en temelinde yatan husus incelendiğinde, tam bir sonuca ulaşılamasa da genel bir ifadeyle şu şekilde yorumlanabilir diye düşünüyorum.

    (bkz: beyin)

    beyinin üç işlevi vardır:

    1.beyinin bazı bölümlerindeki hücreler vücudun içinden ve çevreden gelen haberleri alırlar. beyin kararlarını, bu haberlerle iletilen bilgiye dayanarak verir.

    2.beyinin bazı bölümleri vücuttaki çeşitli kaslara ve salgı bezlerine, ne yapmaları gerektiğini bildiren emirler

    3.beyinin öteki bölümleri ise gelen bilgileri yorumlayıp, depolar.

    yukarıda da bahsettiğimiz temel husus işte bu beyin dediğimiz, insanın tam bir insan statüsünde yer alabilmesi için sahip olması gereken en önemli yapıdır.

    konuyla bağlantılı olarak asıl üzerinde durulması gereken mevzu da, fenerbahçe taraftarı olarak adlandırdığımız bu kitlenin, yukarıda temel olarak açıklanmaya çalışılan bu önemli yapı bakımından neden genel olarak bir eksiklik hatta yoksunluk içerisinde olduklarıdır.

    yıllardır, özellikle de son zamanlarda ciddi anlamda bu konuyla ilgili, durumun genel hatlarıyla, gerekirse delillerle birlikte yetkililere ulaşılması (ki bu delilleri çok uzaklarda aramaya gerek yok, sözlüğümüzde fazlasıyla mevcutlar) gerektiği kanısındayım. aksi takdirde ülke bazında ilerleyen zaman ve artan nüfusla birlikte ciddi sorunlarla karşılaşılabileceği görüşündeyim.

    (bkz: bilimin dahi fenerbahçe taraftarını tanımlamakta yetersiz kalacağı görüşü)
App Store'dan indirin Google Play'den alın