resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1550
    vay anasını sayın yazarlar. dün akşamüstü saat 6da yattım bugün öğlen 12de kalktım neler olmuş neler. çubuklu tosun zokoraya fucking nigga demiş. bunu ayıplamayan hakan şükür yerden yere vurulmuş. yok onun ayağında kir olamazmış yok sütoğlanmış yok gözü paradan başka bişey görmüyomuş yok cemaatçiliği yüzünden emreyi ayıplamamış.
    ayıplasa nolur ayıplamasa nolur. sen arenadaki maçta zokora zaman geçirmek için yerde yatarken küfür etmedin mi bu adama? hatta eminim %99unuz "aq zencisi" diye başlayan küfürler etmiştir. bu sizi ırkçı mı yapar? ya da ömere ettiğiniz küfürler "fucking nigga"dan daha mı masum? neyse buraya baya uzun bişeyler yazacaktım da gerek yok. zaten pek yazmıyodum sözlüğe ama sizin gibiler çoğunlukta. hakan şükür'e sabri'ye sallayan adamların bu kadar çok olduğu bi yerde benim artık pek işim kalmamış. alın sözlüğünüz sizin olsun hakan şükür'le sabri'yle galatasaraylılığı anlamış adamlarla ben yoluma devam ederim. siz de bu adamlara sallayarak çok büyük galatasaraylı oluyosunuz. aferin devam edin bu yolda.

    sizin;
    kralınız baroş
    favori topçunuz kewell
    10 numaranız arda

    bizimkiler bize kalsın.

    dipnot: o çok sevdiğiniz (ki ben de severim) elmanderin 8 aydır yaptığını hakan şükür bu takımda yıllarca yaptı. hem de daha fazlasıyla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın